Samarbeidspartnere

Innvik er en av de ledende produsenter av høykvalitets møbeltekstiler i Skandinavia. Våre fokusområder er produktutvikling, kvalitet og logistikk. Innvik har mottatt Merket for God Design fra Norsk Designråd hele fem ganger. Med vårt sterke fokus på design er dette en viktig anerkjennelse både for oss selv og våre kunder.

Qvisten Animation er Scandinavias største animasjons studio. Qvisten har laget og lager animasjoner med teknikker som klassisk dukkeanimasjon ala. Wallace & Gromit, klassisk 2D animasjon som de gamle Disneyfilmene og 3D animasjon. Animasionsstudioet har produsert over 400 reklamefilmer flere animasjonsserier, langfilmer og musikkvideoer. Qvisten har mottatt 7 Amanda-priser for sine filmer. Qvisten er medeier i Kristiania Design. 

Nasjonalmuseet samlar og tek vare på, stiller ut og formidlar landets mest omfattande samlingar av kunst, arkitektur og design. Museet viser faste utstillingar med verk frå eiga samling og skiftande utstillingar med innlånte og eigne verk

Vigeland-museets samling inneholder rundt 1 600 skulpturer, 12 000 tegninger og 400 tresnitt, samt pasteller, smijernsarbeider og treskjærerarbeider. Museet jobber kontinuerlig med å digitalisere samlingen, og deler av den er tilgjengelig

Fast Forward Management & Event AS er et innovativt selskap som fokuserer på godt innhold gjennom kreative prosesser og faglig ekspertise. FFW kobler sammen parter med gode synergier, inn mot hvert enkelt prosjekt.